返回列表 发新帖

aanwezig in het basketbalspel, voorn

[复制链接]
发表于 2018-11-7 10:39:08 | 显示全部楼层 | 阅读模式
Kobe Bryant is nog steeds aanwezig in het basketbalspel, voornamelijk vanwege zijn populaire sportschoenen met Nike. Deze 24 augustus, genaamd Kobe Day, zal de release van de nieuwste signature schoen van de Black Mamba's na de pensioentijd zien, een silhouet dat voor het eerst werd debuteerd door Demar Derozan in Nike Air Max 90 Femme Rose de Drew League. De verkoopprijs www.montajesavila.es is vastgesteld op $ 140, wat logisch is gezien het ontbreken van een sterk geconstrueerd Flyknit-bovenwerk. Desalniettemin, de slip-on bootie constructie en Zoom Air demping, belooft dit Kobe AD-model net zo goed te presteren. Bekijk hieronder een gedetailleerde blik op dit debuut colorway en blijf op de hoogte voor de release op donderdag 24 augustus. Michael Jordan verliet zijn functie bij Nike Nike Air Force 1 Womens vanwege de controversi?le advertentie die Nike Air Max 90 Femme ze zojuist hebben uitgebracht
Een viraal verhaal dat beweert dat de basketballegende Michael Jordan "van Nike" is weggelopen, is onjuist.
Het stuk, oorspronkelijk gepubliceerd op een zelf-beschreven satirische website, was een van de verzonnen verhalen die velen misleidde op sociale media door gebruik te maken van de Nike-controverse.
Het sportkledingbedrijf onthulde deze week advertenties met Nike Air Max 90 Womens Colin Kaepernick, de voormalige quarterback van San Francisco 49ers die in 2016 tijdens het volkslied aan de zijlijn begon te knielen om te protesteren tegen sociale onrechtvaardigheid. Sommige Nike-klanten hebben het bedrijf veroordeeld voor het partnerschap.
"BREAKING: Michael Jordan neemt ontslag bij het bestuur bij Nike-neemt 'Air Jordans' met zich mee ', luidt de virale kop van Sept. 5 op Nike Air Max 2017 Womens trumpbetrayed.us. Het verhaal werd opnieuw Nike Roshe Run Mujer gepubliceerd door andere websites, waaronder charlottepost.site, zonder enige aanwijzing dat het satirisch bedoeld was.
Het item begint met de bewering dat Jordan "de leiding van Nike heeft verlaten en zijn gepatenteerde 'Air Jordan'-lijn met hem heeft meegenomen.' Een fictieve verklaring van een vermeende woordvoerder zegt dat Jordan een 'patriot' en 'helemaal tegen' is. het inhuren van een verrader Nike Epic React Flyknit Womens en neemt zijn schoenen elders. "
Maar Jordan zit niet eens in de raad van bestuur van het bedrijf. Andere tekenen van twijfelachtige aard zijn onder andere de naam van de niet-bestaande woordvoerder, Art Tubolls, een naam die vaak wordt gebruikt door de publicatie - en de bewering dat er "twee paren" van Air Jordans "drijvend op de voeten van astronauten in de ruimte op op dit moment. "
Hetzelfde Nike Air Presto Homme netwerk van websites, de laatste Nike Air Vapormax Femme verdedigingslinie van Amerika, publiceerde deze week een verhaal waarin werd beweerd dat Nike de deal met Kaepernick over een "anti-witte tirade" had be?indigd (we hebben dat ook ontkend) en een ander gezegde dat de Amerikaanse regering een " $ 80 miljoen Nike-contract "(ook fictief).
De maker van de websites, Christopher Blair, vertelde de Boston Globe eerder dit jaar dat zijn verhalen bedoeld zijn om Nike Air Vapormax Femme conservatieven te ondermijnen door ze "met domheid te injecteren om hun domheid te genezen".
回复

使用道具 举报

发表回复

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表